Хубави неща


В тази страница искам да покажа някои неща, които ми доставят удоволствие и които смятам, че ще ви харесат и на Вас. Всякакви предложения и критики са добре дошли така че пишете ми на spam@diado.net.

 Замъкът Neuschwanstein

История и снимки на един от най-известните и определено един от най-красивите замъци в света. Ако нямате път към германските Алпи използвайте възможността да се насладите на красотата им тук.

 Арабска калиграфия

Това определено си заслужава да се види. Тук съм избрал само два от стиловете (Дийуани и Тулут), които ми харесаха най-много. Предварително се извинявам за превода на текстовете - не съм имал ни най-малко желание да изопачавам смисъла им, но някак си не беше лесно да превеждам Корана през английски, пък и не бих казал, че съм познавач на Исляма и свещенните му текстове.

 "AUSTRALIA - the confusing country"

Едно есе на Дъглас Адамс - четете и се наслаждавайте.

 Из "За робството и свободата на човека"

Не бих нарекъл нещата на Николай Бердяев красиви, но някои от идеите му определено са такива. Това е само един откъс от книгата който ми направи много силно впечатление - не съм съгласен с всичко което пише в него, но пък има доста храна за размисъл.

 Ирландия

Малко снимки от Ирландия.

 Колумбия

Малко снимки от Колумбия.